Cuptoare cu abur SousVide

luni, 13 februarie 2017 14:53:47 Europe/Bucharest

Infuzaţi și intensificaţi aromele, cu ajutorul aparatului de vidare SousVide, pentru a păstra gustul și substanțele nutritive din ingrediente. Apoi, pur și simplu gătiţi la abur în inovatorul cuptor CombiSteam SousVide la temperaturi scăzute, pentru a păstra textura preparatelo şi a le menține suculente - la fel de bune ca la început. Acum creaţi noi gusturi și vă bucuraţi de arome mai bogate şi intense, ale felurile de mâncare preferate.

Detalii
Posted in Inovatii By Adrian Crisan

Începeţi să gătiţi cu abur

luni, 13 februarie 2017 14:30:56 Europe/Bucharest

Cele mai bune cuptoare ușurează preparea unor mâncaruri gustoase. Cuptoarele cu abur de la Electrolux sunt exact ca niște cuptoare obișnuite, însă au opțiunea de gătit la abur. Pur și simplu, puteți adăuga abur la modul în care gătiți de obicei. Aburul funcționează în armonie cu căldura, pentru a continua să gătiți toate rețetele dumneavoastră preferate. Carnea este mai fragedă, iar pâinea crește mai mult și vă veți uimi oaspeții de fiecare dată. Folosind un cuptor cu abur, puteți găti delicat la temperaturi mai mici și într-un mod mult mai sănătos.

Detalii
Posted in Inovatii By Adrian Crisan

Plitele FlexIduction de la Siemens

joi, 9 februarie 2017 20:40:33 Europe/Bucharest

Gătitul nu înseamnă numai tehnică. Gătitul înseamnă şi a deţine tehnologia perfectă. Şi aceasta începe cu alegerea plitei potrivite. Cu suprafeţele sale de gătit cu inducţie moderne, Siemens prezintă o tehnologie fascinantă, superioară din multe puncte de vedere celei utilizate la suprafeţele de gătit convenţionale.

Detalii
Posted in Inovatii By Adrian Crisan

Kavidra

Vizitați-ne showroom-ul de electrocasnice din Brașov, pe Str. Dr. Victor Babeș nr. 29!