Intraţi într-o nouă lume a gustului 

Descoperiţi deliciile culinare gătite la abur cu ajutorul cuptorului Electrolux CombiSteam și a aparatului de vidare SousVide

Infuzaţi și intensificaţi aromele, cu ajutorul aparatului de vidare SousVide, pentru a păstra gustul și substanțele nutritive din ingrediente. Apoi, pur și simplu gătiţi la abur în inovatorul cuptor CombiSteam SousVide la temperaturi scăzute, pentru a păstra textura preparatelo şi a le menține suculente - la fel de bune ca la început. Acum creaţi noi gusturi și vă bucuraţi de arome mai bogate şi intense, ale felurile de mâncare preferate.

Descoperiţi posibilitățile

Acest cuptor CombiSteam SousVide deschide o lume a posibilităților culinare, oferindu-vă noi modalități de a crea senzații gustative minunate, împreună cu alte aparate din gamă Electrolux Inspiration. Acest aparat de vidare SousVide nu numai că reduce riscul unei mâncări prea gătite, dar reține substanțele nutritive și vitaminele. 
  
Mâncarea gătită la abur în pungi vidate permite prepararea acesteia în timp, fără a-şi pierde din gust sau textură. De asemenea, curățarea este foarte simplă: punga se aruncă, după gătit. Pungile vidate SousVide sunt simplu de comandat, deci puteți prepara delicii culinare pe tot parcursul anului.

Arome rafinate ca la restaurantele de top

V-ați întrebat vreodată cum restaurantele de top obțin carnea atât de fragedă și suculentă? Secretul din spatele succesului lor este sous vide. 

Electrolux a lucrat cu bucătari-șefi profesioniști de mai bine de 90 de ani. Aproape jumătate din toate restaurantele cu stele Michelin, din Europa, folosesc aparate Electrolux, multe dintre ele pentru gătirea la abur și vidare. Aparatele noastre sunt încercate și testate în unele dintre bucătăriile profesionale şi am transpus toată experienţa dobândită în  
realizarea acestor cuptoare cu abur, superioare.

Gust intens în 4 etape

1. Preparaţi
Curăţaţi, taiaţi și condimentaţi mancarea
2. Sigilaţi
Sigilaţi punga folosind aparatul de vidare SousVide 
3. Abur
Puneţi punga în cuptorul CombiSteam și selectaţi funcția SousVide
4. Impresionaţi
Serviţi un preparat cu un gust intens aromat

Gatire la abur

Fie ca folosiţi un sfert, jumătate sau abur complet, aparatul Sous vide sau caldura tradițională, cuptorul CombiSteam SousVide vă va oferi opțiuni minunate pentru arome fantastice. Exteriorul său elegant se potrivește perfect în orice bucătărie. Cu un ecran tactil elegant cu LED, caracteristici utile - cum ar fi FoodProbe și cea mai mare tavă de copt de pe piață, acest cuptor vă dă posibilitatea să dezvăluiţi o nouă lume a gustului, la domiciliu.