Frigorifice

Frigorifice

Frigorificele

In categoria frigorificelor putem avea in vedere frigidere simple, congelatoare, combine frigorifice - cea mai populara alegere care au o zona de frigider si una de congelator si vitrine pentru vinuri. De asemnea o categorie tot mai populara din zona combinelor frigorifice sunt modelele tip side by side.

In functie de tipul lor, ele pot fi:
  • Incorporabile (dimensiuni reduse - intre 82 cm si 185 cm inaltime, capacitate micsorata insa design unitar in bucatarie)
  • Independente sau neincorporabile (dimensiuni mai mari decat cele incorporabile, pot reprezenta un punct de atractie in bucatarie datorita finisajului; puteti opta pentru alte avantaje - dozator de apa/gheata, racitor de vinuri integrat, display electronic, afisajul temperaturii)
In functie de tipul de racire, ele pot fi:
  • Statice - racirea compartimentelor se face prin 2 circuite specifice pentru frigider si congelator. Procesul de racire are loc datorita unui gaz care se misca in interiorul frigiderului/congelatorului pana la obtinerea temperaturii dorite. Dezavantajul major este formarea ghetii si necesitatea dezghetarii regulate.
  • No frost - racirea compartimentelor se face prin ventialre cu aer rece uscat evitandu-se formarea ghetii. Nu necesita dezghetare. Dezavantajul major este deshidratarea mai rapida a alimentelor neambalate corespunzator si un nivel de zgomot usor mai ridicat.
  • Low Frost - bazat pe tehnologia statica de racire, insa cu elementele frigorifice incorporate in peretii laterali ai congelatorului - insemnand lipsa gheatii in congelator, intretinere usoara si consum redus de energie.

Kavidra

Vizitați-ne showroom-ul de electrocasnice din Brașov, pe Str. Dr. Victor Babeș nr. 29!