Despre noi

Despre Noi

Kavidra SRL va ofera o gama completa de electrocasnice, veti gasi la noi tot ce va este necesar intr-o locuinta. Am patruns pe piata distribuitorilor de electrocasnice din Brasov incepand din 2012, cand am pus bazele showroom-ului. De atunci am crescut incet si sigur, ne-am consolidat ca echipa si ne definim prin seriozitate, competenta, profesionalism, punctualitate si nu in ultimul rand, prin preturi competitive- toate puse in beneficiul clientului.

Consultanta oferita clientilor nostri este unul din cei mai importanti pasi in relatia cu acestia. Ne asiguram de fiecare data ca nevoile clientului vor fi satisfacute de propunerile noastre, ne straduim sa ne incadram intr-un buget dorit si argumentam fiecare propunere evidentiind avantajele si dezavantajele produselor, astfel incat clientul sa aiba toate elementele care vor duce spre decizia finala si achizitia electrocasnicelor potrivite nevoilor sale.

Din dorinta de a avea clienti multumiti de colaborarea cu noi, oferim servicii de transport gratuit si instalare, in Brasov si imprejurimi, pentru toti clientii nostri.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati! 

Kavidra

Vizitați-ne showroom-ul de electrocasnice din Brașov, pe Str. Dr. Victor Babeș nr. 29!